Schaftwagen huren

Wilt u een schaftwagen huren bij de Harmsen Groep? Dat kan! Een mobiele schaftkeet huren is o.a. erg geschikt als kantine op een bouwplaats. De bouwvakkers kunnen dan lekker droog en warm schaften of samen de werkzaamheden bespreken.

lees verder

Filter op

Te Huur Snelverkeer Schaftwagen 3,5 x 2 mtr

  • Kenmerken
  • Artikelnummer 189S35
  • Staat Huur
  • Verkeer Snelverkeer < 90 km/h
  • Berging Nee
  • Toilet Nee

Vanaf € 55,00 per week

Meer informatie

Verhuur schaftwagen voor extra ruimte

U kunt de schaftwagen of schaftkeet ook gebruiken als bouwkeet, toiletwagen, kantoorunit of voor andere toepassingen, zoals extra opslag. Schaftwagen verhuur door de Harmsen Groep is dan ook de perfecte oplossing voor het creëren van tijdelijke ruimte.

Andere voordelen schaftwagen huren

Een schaftwagen van de Harmsen Groep is ruimtelijk ingericht en volledig aan te passen aan uw wensen. Onze schaftwagens zijn bijvoorbeeld leverbaar met of zonder sanitair. Andere voordelen van een schaftwagen met toilet huren zijn:

  • In de zomer biedt een schaftwagen koelte en in de winter is het juist lekker warm binnen.
  • De schaftwagen kan aangesloten worden op de aanwezige water- en stroomvoorzieningen.
  • Ook een gehuurde schaftwagen mag u helemaal voorzien van uw eigen huisstijl. Daarmee krijgt u extra naamsbekendheid en maakt u bovendien reclame voor uw bedrijf.

Transport schaftwagens

Elke mobiele schaftwagen of schaftkeet heeft een wielstel en een dissel, zodat het gemakkelijk met een auto of tractor is te verplaatsen. Ook de Harmsen Groep kan desgewenst het transport regelen van uw gehuurde schaftwagen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. Ons werkgebied is onder andere de gemeenten Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn, Rijssen Holten, Raalte, Deventer, Olst-Wijhe, Wierden, Almelo en Hof van Twente.

Meer informatie over schaftwagen verhuur

Wilt u een schaftwagen huren voor Lemelerveld, Lemele, Coevorden, Zwolle, Deventer, Ommen of een andere plaats? Vraag de Harmsen Groep dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van schaftwagen verhuur, zoals de schaftwagen huren prijs, schaftkeet huren per week of de kosten schaftwagen huren. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor vakkundig advies een kantoorunit huren, pipowagen huren, toiletwagen huren, opslagcontainer huren of andere unit huren.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod gebruikte schaftwagens, units en containers? Meld u aan en ontvang automatisch een e-mail met de nieuwste voorraad.

Harmsen groep b.v. © 2021 Algemene voorwaarden - Privacystatement

Powered by XELshop