Kantoorunit huren

Een kantoorunit huren bij de Harmsen Groep is een prima keuze voor wie snel tijdelijke kantoorruimte wenst. Een kantoorunit is schakelbaar en tot twee verdiepingen hoog stapelbaar. Daardoor is het mogelijk om met meerdere geschakelde units een compleet kantoor of gebouw neer te zetten.

lees verder

Filter op

Kantoorunit verhuur - 6x3 meter

Kantoorunit verhuur  6x3 meter
  • Kenmerken
  • Artikelnummer SU-Verhuur
  • Staat Huur

Vanaf € 100,00 per week

Meer informatie

Flexibel inzetten van gehuurde kantoorunits

Een kantoorunit huren kan ook voor bijzondere toepassingen zoals een noodlokaal of dependance voor scholen. Bovendien zijn onze verplaatsbare kantoorunits uitstekend geschikt voor het creëren van een flexibele kantoorruimte in bijvoorbeeld een fabriekshal, magazijn of werkplaats.

Andere voordelen kantoorunit huren

Door mobiele kantoorunits te gebruiken, komt het werk niet stil te liggen en kan er doorgewerkt worden. Erg handig als woonunit bij een langdurige verbouwing of renovatie. Een kantoorunit huren is dan ook de ideale oplossing als u tijdelijk behoefte hebt aan meer kantoorruimte. Een kantoorunit van de Harmsen Groep kan kaal geleverd worden, maar ook met kantoorinventaris en de ramen en deuren zijn voorzien van veiligheidsbeslag en secustrips. Heeft u meer wensen? Geen probleem, want de meubelmakers en interieurbouwers van de Harmsen Groep maken dan vakkundig een kantoorunit op maat, precies zoals u het wilt.

Andere voordelen van een kantoorunit huren zijn:

  • In de zomer biedt een kantoorunit koelte en in de winter is het juist lekker warm binnen.
  • De kantoorunit kan aangesloten worden op de aanwezige water- en stroomvoorzieningen.
  • Een gehuurde kantoorunit mag u helemaal voorzien van uw eigen huisstijl. Dat zorgt voor extra naamsbekendheid en u maakt ook nog eens reclame voor uw onderneming.

Transport kantoorunit

Schakelt u de Harmsen Groep in voor een mobiele kantoorunit huren? Dan regelen wij het transport van uw gehuurde unit. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. Ons werkgebied is onder andere de gemeenten Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn, Rijssen Holten, Raalte, Deventer, Olst-Wijhe, Wierden, Almelo en Hof van Twente.

Meer informatie over kantoorunit huren

Wilt u een tijdelijke kantoorunit huren of een mobiele kantoorunit huren? Vraag de Harmsen Groep dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van de verhuur van units, zoals kantoorunit huren prijzen. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor vakkundig advies over een bouwkeet huren, schaftkeet huren, pipowagen huren, toiletwagen huren, opslagcontainer huren of andere unit huren.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod gebruikte schaftwagens, units en containers? Meld u aan en ontvang automatisch een e-mail met de nieuwste voorraad.

Harmsen groep b.v. © 2022 Algemene voorwaarden - Privacystatement

Powered by XELshop