Schaftwagen of unit huren

Een schaftwagen of unit huren bij Harmsen? Dat kan! Heeft u ruimte nodig voor een project, dan is de huur van een wagen of unit een prima oplossing. U kunt de wagen of unit o.a. gebruiken als bouwkeet, toiletwagen, kantoorunit of voor andere toepassingen, zoals extra opslag.

lees verder

Filter op

TE HUUR: Toiletwagen - 4x2 meter is verhuurd

TE HUUR Toiletwagen  4x2 meter is verhuurd
  • Kenmerken
  • Artikelnummer TW verhuur
  • Staat Huur

Vanaf € 55,00 per week

Meer informatie

Schaftwagen huren

Een schaftwagen huren bij Harmsen is o.a. erg geschikt als kantine op een bouwplaats. De bouwvakkers kunnen dan lekker droog en warm schaften of samen de werkzaamheden bespreken. U kunt ook een schaftwagen met toilet huren en ook de huur van een schaftwagen met berging is mogelijk. Harmsen verhuurt bovendien een schaftwagen snelverkeer die vervoerd mag worden via de weg. Wilt u een schaftwagen huren voor Lemelerveld, Lemele, Coevorden, Zwolle, Deventer, Ommen of een andere plaats? Vraag ons dan vrijblijvend naar de huur van een schaftwagen en de prijs.

Schaftkeet huren

Met een schaftkeet huren bij Harmsen beschikt u over een prima mobiele ruimte om tijdens het werk even te pauzeren. Bovendien is de huur van een schaftkeet erg geschikt als kantoor op een werklocatie, als extra opslagruimte of als toilet. Elke mobiele schaftkeet heeft een wielstel en een dissel, zodat het gemakkelijk met een auto of tractor is te verplaatsen. Harmsen verhuurt ook een schaftkeet voor snelverkeer die vervoerd mag worden via de weg. Wilt u een schaftkeet huren? Vraag ons dan vrijblijvend naar de verhuur van een schaftkeet en de prijs.

Bouwkeet huren

Een bouwkeet huren geeft u een praktische ruimte die o.a. te gebruiken is om te schaften, als kantoor en als toilet. Bij een keet huren kunt u verder meerdere keten schakelen om zo een compleet kantoor of gebouw te realiseren. Dat is bijvoorbeeld handig als u een bouwkeet wilt huren voor wonen tijdens een langdurige verbouwing of renovatie. Denkt u erover om een bouwkeet te huren? Vraag ons dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van de huur van een keet, zoals de huurprijs van een bouwkeet of de huur van een bouwkeet per week.

Toiletwagen verhuur

Op bouwplaatsen, maar ook op evenementen en campings zorgt Harmsen vaak voor de verhuur van toiletwagens. Ook is toilet verhuur erg handig als tijdelijke sanitair-ruimte bij renovaties en bij verbouwingen van badkamers. Bij de verhuur van mobiele toiletten is veel mogelijk, zoals extra wasbakken, wc’s, of urinoirs. Zelfs een aansluiting voor wasmachine en droger kan geregeld worden. Organiseert u binnenkort een evenement en denkt u aan de huur van een toiletwagen? Of wilt u een sanitairwagen of sanitair-unit huren voor een bouwlocatie? Vraag Harmsen dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van de verhuur van mobiele toiletten, zoals de huur toiletwagen prijs.

Kantoorunit huren

Een kantoorunit huren bij Harmsen is een prima keuze. Een kantoorunit of portocabin is bovendien schakelbaar en met meerdere geschakelde units is een compleet kantoor of gebouw neer te zetten. Erg handig als woonunit bij een langdurige verbouwing of renovatie. Kantoorunit verhuur kan ook voor bijzondere toepassingen zoals een noodlokaal of dependance voor scholen. Wilt u een tijdelijke kantoorunit huren of een mobiele portocabin huren? Vraag Harmsen dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van de verhuur van units, zoals kantoorunit huren prijzen.

Andere wagens en units huren

Naast bovenstaande wagens en units kunt u bij Harmsen ook een unit huren, opslagcontainer huren en een pipowagen huren.

Transport wagens en units

Heeft u bij ons een schaftwagen, schaftkeet, bouwkeet, toiletwagen of kantoorunit gehuurd? Dan kunnen we desgewenst het transport regelen van uw gehuurde wagen of unit. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. Zoals bezorgen in de gemeenten Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn, Rijssen Holten, Raalte, Deventer, Olst-Wijhe, Wierden, Almelo en Hof van Twente.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod gebruikte schaftwagens, units en containers? Meld u aan en ontvang automatisch een e-mail met de nieuwste voorraad.

Harmsen groep b.v. © 2021 Algemene voorwaarden - Privacystatement

Powered by XELshop