Unit huren

Met een unit huren krijgt u praktische ruimte die o.a. te gebruiken is om te schaften, als kantoorunit of directie-unit en als tijdelijke ruimte om materialen op te slaan.

lees verder

Filter op

Kantoorunit 10 ft afm 3.00 x 2.50 is verhuurd !

  • Kenmerken
  • Artikelnummer SU Verhuur
  • Staat Huur

Vanaf € 40,00 per week

Meer informatie

Unit verhuur voor andere toepassingen

Harmsen heeft ook units te huur voor andere toepassingen, bijvoorbeeld als toiletwagen of als was- en kleedruimte. Elke unit is standaard uitgerust met verlichting, verwarming, isolatie, ventilatie, wandcontactdozen en mogelijkheden voor een internetverbinding. Unit verhuur door Harmsen is dan ook de perfecte oplossing voor het creëren van tijdelijke ruimte.

Andere voordelen unit huren

Een unit van Harmsen is ruimtelijk ingericht en volledig aan te passen naar uw wensen. Onze units zijn bijvoorbeeld leverbaar met of zonder sanitair, maar ook schakelbaar en tot twee verdiepingen hoog stapelbaar. Door units te schakelen of te stapelen kunnen we een compleet kantoor of gebouw realiseren. Dat is bijvoorbeeld handig als u een unit wilt huren voor wonen tijdens een langdurige verbouwing of renovatie. Andere voordelen zijn:

  • In de zomer biedt een unit koelte en in de winter is het er juist lekker warm binnen.
  • Onze units zijn altijd voorzien van verlichting en verwarming.
  • De unit kan aangesloten worden op de aanwezige water- en stroomvoorzieningen.
  • Ook een gehuurde unit mag u helemaal voorzien van uw eigen huisstijl. Goed voor extra naamsbekendheid en reclame.

Transport unit

Een unit is gemakkelijk te verplaatsen met de trekhaak van uw eigen auto. Ook Harmsen kan desgewenst het transport regelen van uw gehuurde unit. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. Ons werkgebied is onder andere de gemeenten Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn, Rijssen Holten, Raalte, Deventer, Olst-Wijhe, Wierden, Almelo en Hof van Twente.

Meer informatie over unit verhuur

Denkt u erover om een unit te huren? Vraag Harmsen dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van unit verhuur, zoals de unit huren prijzen of de huur unit per week. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor vakkundig advies over een schaftkeet huren, bouwkeet huren, pipowagen huren of toiletwagen huren.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod gebruikte schaftwagens, units en containers? Meld u aan en ontvang automatisch een e-mail met de nieuwste voorraad.

Harmsen groep b.v. © 2021 Algemene voorwaarden - Privacystatement

Powered by XELshop