Toiletwagen huren

Toiletwagen verhuur voor evenementen en campings is een veelvoorkomende activiteit van de Harmsen Groep. Maar ook op de bouwplaats wil eenieder graag van een schoon toilet gebruik kunnen maken. 

lees verder

Filter op

Toiletwagen snelverkeer ca 4 x 2 mtr

Toiletwagen   snelverkeer   ca 4 x 2 mtr
  • Kenmerken
  • Artikelnummer TW023
  • Staat Huur

Vanaf € 195,00 per week

Meer informatie

Toiletverhuur

Toilet verhuur is erg handig als tijdelijke sanitairruimte bij renovaties en bij verbouwingen van badkamers. Een toiletwagen huren, chemisch toilet huren, verhuur wc wagen of sanitair-unit huren bij de Harmsen Groep is een pasklare en hygiënische oplossing voor elk evenement of andere activiteit.

Mogelijkheden toiletwagen verhuur

Bij de verhuur van mobiele toiletten is veel mogelijk, zoals extra wasbakken, wc’s, of urinoirs. Zelfs een aansluiting voor wasmachine en droger kan geregeld worden. Desgewenst spuiten we de toiletwagen of sanitairwagen in uw bedrijfskleur en voorzien we de unit van uw logo. Onze toiletwagens en sanitaire voorzieningen kunnen bovendien zowel binnen als buiten ingezet worden.

Transport toiletwagen

Schakelt u de Harmsen Groep in voor een mobiel toilet huren of sanitairwagen huren? Dan kunnen we ook het transport regelen van uw gehuurde wagen. Bovendien kunnen we de toiletwagens en sanitaire voorzieningen plaatsen en zorgvuldig aansluiten zonder dat u er omkijken naar heeft. De toiletwagen wordt op de door u aangewezen locatie geplaatst en ook weer opgehaald op een datum die u het beste uitkomt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de transportkosten. Ons werkgebied is onder andere de gemeenten Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn, Rijssen Holten, Raalte, Deventer, Olst-Wijhe, Wierden, Almelo en Hof van Twente.

Meer informatie over toiletwagen verhuur

Organiseert u binnenkort een evenement en denkt u aan de huur van een toiletwagen? Of wilt u een sanitairwagen of sanitair-unit huren voor een bouwlocatie? Vraag de Harmsen Groep dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van de verhuur van een wc wagen of chemisch toilet, zoals de huur toiletwagen prijs. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor vakkundig advies over een bouwkeet huren, kantoorunit huren, schaftkeet huren, pipowagen huren, opslagcontainer huren of andere unit huren.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod gebruikte schaftwagens, units en containers? Meld u aan en ontvang automatisch een e-mail met de nieuwste voorraad.

Harmsen groep b.v. © 2022 Algemene voorwaarden - Privacystatement

Powered by XELshop