Sanitairwagen

Harmsen levert gebruikte sanitairwagens. Indien gewenst, kunnen we deze wagens aanpassen, uitbreiden en voorzien van extra accessoires. Gespoten in uw bedrijfskleur en voorzien van uw logo, hebt u een toiletwagen, die klaar is voor een tweede leven. Liever een sanitair unit? Ook die hebben we!

lees verder

Filter op

Toiletwagen snelverkeer ca 4 x 2 mtr [ nieuw onderstel ]

Toiletunit  4 meter
  • Kenmerken
  • Artikelnummer KU926
  • Staat Gebruikt

€ 5.299,00 Excl. btw en transportkosten

Meer informatie

Sanitairwagen van Harmsen

De sanitairwagens van Harmsen worden vaak ingezet. U komt ze vooral op bouwplaatsen tegen, maar ook op evenementen en campings. De kleinere modellen zijn handig als tijdelijke sanitairruimte bij renovaties en bij verbouwingen van badkamers.

Tweedehands sanitairwagen op maat

Een tweedehands sanitairwagen maken we graag voor u op maat. Daarbij is alles mogelijk; zoals extra wasbakken, wc’s, of urinoirs. Wilt u een aansluiting voor wasmachine en droger? Ook dat kan. Als alternatief voor een nieuwe sanitairwagen, is dit helemaal geen gek idee.

Sanitair units

Sanitair units zijn erg praktisch op locaties waar ze wat langer blijven staan, bij grote bouwprojecten bijvoorbeeld. Ze zijn ruimer dan een sanitairwagen en dus ook geschikt om te combineren met een douchegelegenheid en een ruimte voor een wasmachine en droger.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod gebruikte schaftwagens, units en containers? Meld u aan en ontvang automatisch een e-mail met de nieuwste voorraad.

Harmsen groep b.v. © 2022 Algemene voorwaarden - Privacystatement

Powered by XELshop