Pipowagen huren

Een pipowagen huren is de laatste jaren steeds populairder geworden. Met hun karakteristieke ronde dak zijn ze bijzonder geschikt als tuinhuisje of opbergruimte op een erf of bij een vereniging.

lees verder

Gehuurde pipowagen flexibel inzetten

U kunt een pipowagen van de Harmsen Groep ook gebruiken als schaftkeet, bouwkeet, toiletwagen, kantoorunit of voor andere toepassingen, zoals extra opslag. Pipowagen verhuur door de Harmsen Groep is dan ook een creatieve en bijzondere oplossing voor het creëren van tijdelijke ruimte.

Toepassingen pipowagen

Een pipowagen is o.a. erg geschikt als kantine op een bouwplaats. De bouwvakkers kunnen dan lekker droog en warm schaften of samen de werkzaamheden bespreken. Bovendien kan een pipowagen ook prima gebruikt worden als kantoor op een werklocatie. Op bouwplaatsen, maar ook op evenementen en campings zorgt Harmsen vaak voor een pipowagen als toiletwagen met bijvoorbeeld extra wasbakken, wc’s of urinoirs. Zelfs een aansluiting voor wasmachine en droger kan geregeld worden.

Transport pipowagen

Elke mobiele pipowagen of zigeunerwagen heeft een wielstel en een dissel, zodat het gemakkelijk met een auto, bedrijfswagen of tractor is te verplaatsen. Met een pipowagen snelverkeer mag u op de openbare weg en dus ook op de snelweg komen. Deze wagens zijn voorzien van een reminstallatie en een kenteken. Ook de Harmsen Groep een pipowagen kan desgewenst het transport regelen van uw gehuurde wagen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. Ons werkgebied is onder andere de gemeenten Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn, Rijssen Holten, Raalte, Deventer, Olst-Wijhe, Wierden, Almelo en Hof van Twente.

Meer informatie over pipowagen verhuur

Denkt u erover om een pipowagen of zigeunerwagen te huren voor Lemelerveld, Lemele, Coevorden, Zwolle, Deventer, Ommen of een andere plaats? De Harmsen Groep heeft diverse pipowagens te huur! U kunt ons ook benaderen voor vakkundig advies over een kantoorunit huren, schaftkeet huren, bouwkeet huren, toiletwagen huren, opslagcontainer huren of andere unit huren.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod gebruikte schaftwagens, units en containers? Meld u aan en ontvang automatisch een e-mail met de nieuwste voorraad.

Harmsen groep b.v. © 2021 Algemene voorwaarden - Privacystatement

Powered by XELshop