Over ons bedrijf

Van Harmsen Materieel naar Harmsen Groep

Van oorsprong zijn we een leverancier van bouwmaterialen (Harmsen Materieel). Door ontwikkelingen binnen onze branche en binnen ons bedrijf, zijn we gegroeid tot een allround schaftwagen producent. We bouwen al onze schaftwagens met de visie van de gebruiker en dat zie je direct terug. In de details, het materiaalgebruik, de afwerking en de constructie.

Door de groei van ons bedrijf en verandering in onze dienstverlening de afgelopen jaren, past onze dienstverlening niet meer bij onze bedrijfsnaam. Met trots vertellen wij u dan ook dat wij vanaf 15 april 2019 onze naam en logo in een nieuw jasje hebben gestoken. En wij verder gaan onder de naam Harmsen Groep!

Productie in Lemelerveld

Ons bedrijf staat in Lemelerveld. De mentaliteit en het vakmanschap die je veel tegenkomt in het Oosten van Nederland, herken je direct in onze benadering en producten. We zijn hartelijk, gastvrij en gedreven om u het beste te kunnen leveren. En trots op die functionele, sterke en mooie schaftwagens die hier de productiehal verlaten.

Mede door deze motivatie groeien we nog steeds. De productie scherpen we aan om nog sneller te kunnen produceren zonder in te boeten op kwaliteit natuurlijk! En zo houden we ook onze prijzen scherp.

Hierom kiezen klanten voor Harmsen schaftwagens:

  • Snelle levering; door eigen werkplaats, productiehal en meubelmakerij
  • Flexibiliteit in ontwerp en productie; alles is mogelijk en vaak kunnen er tijdens het productieproces nog zaken aangepast worden
  • Er wordt nooit ingeleverd op kwaliteit; al onze leveranciers zijn hierop geselecteerd

 

Inruil en verkoop van tweedehands schaftwagens, units en containers

Naast nieuw, verkopen wij ook gebruikte schaftwagens, units en containers. Deze worden door ons nagekeken en klaargemaakt en zijn uit voorraad leverbaar. Hierdoor dus snel inzetbaar. Wekelijks is er een nieuw aanbod.

Uw schaftwagen, unit of container inruilen? Natuurlijk, dat doen wij ook. We bieden u een eerlijke prijs!Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod gebruikte schaftwagens, units en containers? Meld u aan en ontvang automatisch een e-mail met de nieuwste voorraad.

Harmsen groep b.v. © 2023 Algemene voorwaarden - Privacystatement

Powered by XELshop