Opslagcontainer huren

Een opslagcontainer huren bij Harmsen geeft extra ruimte. Een mobiele opslagcontainer huren is bijvoorbeeld erg praktisch voor tijdelijke opslag op een bouwterrein, als extra archief voor een kantoor of voor het opslaan van een inboedel of gereedschap.

lees verder

Filter op

Container 20FT verhuur - 6x2,5 meter

  • Kenmerken
  • Artikelnummer ZCV1
  • Staat Huur

Vanaf € 14,00 per week

Meer informatie

Veilig opslaan in gehuurde opslagcontainer

Daarnaast kunnen de containers ook worden ingezet op evenementen en festivals om voorraden of merchandise op te slaan. Waar u een opslagcontainer ook voor gebruikt, met een opslagcontainer van Harmsen slaat u al uw producten, meubilair, machines en ander materiaal altijd veilig op.

Zeecontainer huren

Een opslagcontainer is o.a. bedoeld voor het opslaan van producten of voorraden, maar het is ook mogelijk om met onze containers producten te verplaatsen. Wilt u producten vervoeren in plaats van opslaan, dan kunt u beter een zeecontainer huren. We hebben zeecontainers van 20ft, maar ook van 4ft, 5 ft en 10ft. Al onze zeecontainers voldoen aan alle benodigde kwaliteitseisen en daardoor is het geen probleem om uw container met inhoud op een vrachtwagen of boot te takelen. Daarna kan uw lading getransporteerd worden naar elke bestemming die u wenst.

Transport opslagcontainer

Schakelt u Harmsen in voor een opslagcontainer huren of een zeecontainer huren? Dan kunnen we ook desgewenst het transport regelen van uw gehuurde container. De opslagcontainer wordt op de door u aangewezen locatie geplaatst en wordt ook weer opgehaald op een datum die u het beste uitkomt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. Ons werkgebied is onder andere de gemeenten Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn, Rijssen Holten, Raalte, Deventer, Olst-Wijhe, Wierden, Almelo en Hof van Twente.

Meer informatie over opslagcontainer huren en zeecontainer huren

Denkt u erover om een opslagcontainer of zeecontainer te huren ? Vraag Harmsen dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van container verhuur, zoals wat kost een zeecontainer huren. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor vakkundig advies over een bouwkeet huren, schaftkeet huren, pipowagen huren, kantoorunit huren, toiletwagen huren, opslagcontainer huren of andere unit huren.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod gebruikte schaftwagens, units en containers? Meld u aan en ontvang automatisch een e-mail met de nieuwste voorraad.

Harmsen groep b.v. © 2022 Algemene voorwaarden - Privacystatement

Powered by XELshop