Nieuwe container

Een nieuwe container van de Harmsen Groep is erg praktisch als opslagcontainer voor het veilig opslaan van producten, meubilair, machines en ander materiaal. Verder zijn onze zeecontainers erg geschikt om producten te transporteren.  

lees verder

Zeecontainer 20 ft afm 6.00x250 Nieuw

  • Kenmerken
  • Artikelnummer ZC

Prijs op aanvraag

Meer informatie

Over opslagcontainers

Een nieuwe opslagcontainer is erg handig voor opslag of als extra archief voor een kantoor. Daarnaast kan een opslagcontainer worden gebruikt op evenementen en festivals om voorraden of merchandise op te slaan. Opslagcontainers zijn erg gewild bij bouw- en installatiebedrijven, maar ook bij particulieren om bijvoorbeeld de inboedel op te slaan bij een verbouwing of renovatie. Desgewenst spuiten we uw nieuwe opslagcontainer in uw eigen bedrijfskleuren. Dat geeft herkenning en u maakt er ook nog reclame voor uw bedrijf mee.

 

Over zeecontainers

Een opslagcontainer is o.a. voor het veilig opslaan van producten, meubilair, machines en ander materiaal, maar wilt u producten vervoeren in plaats van opslaan, dan kunt u beter een zeecontainer kopen. We hebben zeecontainers van 20ft, maar ook van 4ft, 5ft en 10ft. Onze zeecontainers voldoen aan alle kwaliteitseisen en daardoor is het geen probleem om uw container met inhoud op een vrachtwagen of boot te takelen. Daarna kan de lading getransporteerd worden naar elke bestemming die u wenst. Desgewenst spuiten we de nieuwe zeecontainer in uw eigen bedrijfskleuren.

 

 

Transport nieuwe container

Koopt u bij de Harmsen Groep een nieuwe opslagcontainer of zeecontainer? Dan kunnen we ook het transport regelen en de container op de door u aangewezen locatie plaatsen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. Het transport is gratis voor de gemeenten Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn, Rijssen Holten, Raalte, Deventer, Olst-Wijhe, Wierden, Almelo en Hof van Twente.

 

 

Container huren?

Wilt u liever een gebruikte container kopen of een opslagcontainer of zeecontainer huren? Vraag de Harmsen Groep dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor vakkundig advies over de koop of huur van een bouwkeet, schaftkeet, pipowagen, kantoorunit, toiletwagen, opslagcontainer of andere unit.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod gebruikte schaftwagens, units en containers? Meld u aan en ontvang automatisch een e-mail met de nieuwste voorraad.

Harmsen groep b.v. © 2022 Algemene voorwaarden - Privacystatement

Powered by XELshop