Bouwkeet huren

Een bouwkeet huren geeft u praktische ruimte die o.a. te gebruiken is om te schaften, als kantoorunit of directie-unit en als tijdelijke ruimte om materialen op te slaan.

lees verder

Verhuur bouwkeet voor extra ruimte

U kunt de Harmsen Groep ook benaderen voor de huur van een keet voor andere toepassingen, bijvoorbeeld als toiletwagen of was- en kleedruimte. Elke bouwkeet is standaard uitgerust met verlichting, verwarming, isolatie, ventilatie, wandcontactdozen en mogelijkheden voor een internetverbinding. Bouwkeet verhuur door de Harmsen Groep is dan ook de perfecte oplossing voor het creëren van tijdelijke ruimte.

Andere voordelen keet huren

Een bouwkeet van de Harmsen Groep is ruimtelijk ingericht en volledig aan te passen aan uw wensen. Onze bouwketen zijn bijvoorbeeld leverbaar met of zonder sanitair, maar ook schakelbaar en tot twee verdiepingen hoog stapelbaar. Door bouwketen te schakelen of te stapelen kunnen we een compleet kantoor of gebouw realiseren. Dat is bijvoorbeeld handig als u een bouwkeet wilt huren voor wonen tijdens een langdurige verbouwing of renovatie. Andere voordelen van een keet huren zijn:

  • In de zomer biedt een bouwkeet koelte en in de winter is het juist lekker warm binnen.
  • De bouwkeet kan aangesloten worden op de aanwezige water- en stroomvoorzieningen.
  • Ook een gehuurde bouwkeet mag u helemaal voorzien van uw eigen huisstijl. Daarmee krijgt u extra naamsbekendheid en maakt u bovendien reclame voor uw bedrijf.

Transport bouwkeet

Een bouwkeet is gemakkelijk te verplaatsen met de trekhaak van een auto. Maar ook de Harmsen Groep kan desgewenst het transport regelen van uw gehuurde keet. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. Ons werkgebied is onder andere de gemeenten Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn, Rijssen Holten, Raalte, Deventer, Olst-Wijhe, Wierden, Almelo en Hof van Twente.

Meer informatie over bouwkeet verhuur

Denkt u erover om een bouwkeet te huren? Vraag de Harmsen Groep dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van bouwkeet verhuur, zoals de bouwkeet huren prijzen of de huur bouwkeet per week. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor vakkundig advies over kantoorunit huren, schaftkeet huren, pipowagen huren, toiletwagen huren, opslagcontainer huren of andere unit huren.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod gebruikte schaftwagens, units en containers? Meld u aan en ontvang automatisch een e-mail met de nieuwste voorraad.

Harmsen groep b.v. © 2021 Algemene voorwaarden - Privacystatement

Powered by XELshop