Nieuwe en gebruikte toiletunits voor een voordelige prijs

Op een bouwplaats is een toiletunit onmisbaar. Luxe is niet altijd nodig, maar comfort en flexibiliteit wel. U zoekt een toiletunit die praktisch en goed schoon te houden is en die makkelijk verplaatst kan worden.

Nieuwe en gebruikte units
Harmsen Materieel heeft nette, praktische en hygiënische toiletunits te koop, zowel nieuw als tweedehands. De toiletunits hebben een praktische indeling en zijn vrijwel altijd direct inzetbaar. De afmetingen variëren dus u kunt de sanitairunit kiezen die past bij de benodigde capaciteit. Alle toiletunits beschikken over verlichting, verwarming en een groepenkast en zijn goed en netjes afgewerkt en onderhouden. Verder beschikken de toiletunits uiteraard over:

  • één of meer urinoirs;
  • één of meer toiletten;
  • één of meer wasbakken.

Kiest u voor een gebruikte wc unit, dan zorgen wij altijd dat die netjes, schoon en in goede staat wordt afgeleverd. Kiest u voor een nieuwe toiletunit, dan kunt u zelf de complete indeling en afwerking bepalen.

Toiletunit kopen

Wilt u een toiletunit kopen, houd dan regelmatig onze website in de gaten voor ons actuele aanbod, of maak direct een afspraak om onze toiletunits te bezichtigen in Lemelerveld. Bestellingen kunt u telefonisch doen: 0572-370461, of via de e-mail. Tegen vergoeding leveren wij de toiletunits door heel Nederland.

Wij zijn ook gespecialiseerd in schaftketen en schaftunits.

Dus heeft u materialen over of nodig, neem dan contact met ons op.

Voor vragen neem contact op met: Gerjon 06 - 1108 5677 of E-mail.