Disclaimer

Harmsen Materieel betracht uiterste zorgvuldigheid bij het samenstellen van deze website, en doet er voortdurend alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website correct en actueel is.

Ondanks alle inspanningen bestaat de kans dat de getoonde informatie niet (meer) correct en/of actueel is. Harmsen Materieel kan derhalve niet gehouden worden aan mogelijke incorrecte of incourante informatie welke op deze website wordt getoond, noch enige aansprakelijkheid hiervoor aanvaarden.

Deze disclaimer geldt eveneens voor alle iinformatie van aangeboden producten, inclusief de getoonde productomschrijvingen, voorraadniveaus, maten en prijzen. Voor op afbeeldingen getoonde kleuren geldt dat deze kunnen afwijken van de werkelijke kleuren vanwege de wijze waarop deze afbeeldingen tot stand zijn gekomen en de kleurinstellingen van het beeldscherm van de website bezoeker.

Copyrights

Deze inhoud van deze website is intellectueel eigendom van Harmsen Materieel. Voor het ontwerp en design heeft Harmsen Materieel het exclusief gebruiksrecht. Dit gebruiksrecht beperkt zich tot gebruik op de internet domeinnamen waarvan Harmsen Materieel domeinnaamhouder is. Het ontwerp en design is intellectueel eigendom van Cariama IT vof.

De volledige inhoud en het design inclusief alle hiervoor gebruikte afbeeldingen, programmacode en overige elementen zijn wettelijk beschermd door auteursrechten en copyrights.

Niets van deze website mag zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van betreffende rechthebbende gekopieerd, gewijzigd, vermenigvuldigd of anderszins gebruikt worden.

Harmsen Materieel doet er alles aan geen copyrights te schenden. Mocht u desondanks op deze website iets aantreffen waar u de rechthebbende bent, of meent te zijn, dan verzoeken wij u contact op te nemen zodat eventuele fouten van onze kant kunnen worden gecorrigeerd.