Een bouwkeet is op veel bouwplaatsen onmisbaar. De verplaatsbare unit kan dienst doen als kantoor, schaftruimte of vergaderplek. De bouwkeet is een plek waar je midden in alle hectiek even rustig en comfortabel kunt zitten. Wanneer u een bouwkeet nieuw koopt, is het comfort natuurlijk optimaal want alles is nieuw. Een bouwkeet die al is gebruikt, heeft als voordeel dat u hem meteen kunt meenemen én hij is een stuk goedkoper in de aanschaf.

Scherpe prijs
Bij Harmsen materieel vindt u zowel nieuwe bouwketen als gebruikte bouwketen. Wij zijn al jaren specialist in de verkoop van nieuwe en tweedehands bouwketen, schaftwagens en containers. Onze bouwketen zijn nieuw en gebruikt in optimale staat. Een nieuwe bouwkeet passen wij naar wens aan uw situatie aan; een gebruikte keet knappen we volledig op zodat hij als nieuw bij u op de bouwplaats verschijnt. Veel van onze gebruikte units komen uit faillissementspartijen en zijn superscherp geprijsd.

Bouwkeet nieuw

De voordelen van een bouwkeet die nieuw is:

  • Ruime keuze in formaat en afwerking;
  • Indeling kan geheel naar wens worden aangepast;
  • Een nieuwe bouwkeet is in perfecte staat;

Bouwkeet gebruikt

De voordelen van een bouwkeet die gebruikt is:
  • Wij lopen iedere bouwkeet helemaal na op eventuele gebreken;
  • De bouwkeet is klaar voor gebruik;
  • De prijs van een tweedehands bouwkeet is laag;

Voorzieningen bouwkeet

Of u nu een nieuwe of een gebruikte bouwkeet aanschaft, het is belangrijk goed na te denken over de voorzieningen die u nodig heeft. Die hangen natuurlijk af van de manier waarop u de nieuwe of gebruikte bouwkeet in gaat zetten. Hoe groot moet de unit zijn? Wilt u de bouwkeet kunnen stapelen of schakelen? Heeft u sanitair nodig? En hoe belangrijk is de isolatie van de bouwkeet? Of de bouwkeet nieuw of gebruikt is; wij kunnen altijd zorgen voor een extra dikke vloer of extra geïsoleerde wanden.

Contact
U kunt onze nieuwe en gebruikte bouwketen op onze website bekijken. Daar vindt u naast de prijs een complete beschrijving van de unit. Wilt u meer weten of een keer langskomen om de bouwunits van dichtbij te bekijken, neem dan contact met ons op via de e-mail of bel 06 - 1108 5677